Angelworx Photography by Angelie » Photographer specializing in wedding photography in boutique style and available to photograph destination weddings.

Om AngelworX

Tjenester

Fotografering – AngelworX kan tilby fotograferingstjenester i de aller fleste situasjoner. Studioen er ikke klar pr. dags dato, så alle oppdragene er on location som klienten kan velge selv. Vi tilbyr fotografering for både private personer og bedrifter. Vi kan også redigere bilder for dere som dere har full brukerett på.

Angelie, som fotograf, foretrekker naturlig lys fremfor blitz og jobber diskret. Hun mener at de beste bildene er de som man ikke er klar over er blitt fanget på kameraet enn oppstilt.

Design – AngelworX kan tilby enkle digital design tjenester for bedrifter sånn som reklame på papirformat, visittkort og brosjyrer/flyers: Vi tilbyr også designtjenester og produksjon for private personer som takkekort, invitasjoner og lignende.

Event Konsultasjon/Produkter – AngelworX har begrensede tilbud innenfor konsultasjon i skrivende stund, men kan tilby enkel konsultasjon for mindre events. Vi kan også lage produkter som bleiekake for babyshower, enkle blomsteroppsett, invitasjoner, bordkort og lignende. Ta kontakt for å høre nærmere om hva AngelworX kan gjøre for ditt selskap og hvilke av dine behov vi kan fylle.

Prisene for tjenestene finner dere for øvrig HER