Angelworx Photography by Angelie » Photographer specializing in wedding photography in boutique style and available to photograph destination weddings.

Bruk av PASS galleri – videoveiledning

Hei og velkommen til en serie av videoer jeg har laget for å kunne lettere vise deg hvordan du bruker bildevisningsløsningen jeg har valgt for mine kunder. Det finnes allerede bruksanvisning på dette på engelsk som andre har laget, men siden de fleste kundene mine er norsktalende, så valgte jeg å lage mine egne videoer på norsk som veiledning. Beklager også om det er noen enkelte feil som for eksempel der jeg sier til venstre, mens jeg klikker på noe til høyre. Lydkvaliteten er heller ikke den beste, så noen av uttalelsene mine kan være litt uklare. Siden det også er spontant og jeg har ikke redigert noe ytterligere og klippet vekk og tatt opp på nytt, så vil dere oppleve noen feil i grammatikk iblant. Allikevel håper jeg at dette kan være til nytte for dere. Ta kontakt hvis det er noe spørsmål dere har som ikke er dekket her.

Du kan også se på videoen i større visning ved å klikke det symbolet som ser ut som en “x” (egentlig fire piler som peker hver sin retning).

 

Video 1 – Registrering/innlogging

[vimeo width=”1000″ height=”600″]http://vimeo.com/51856725[/vimeo]

 

Video 2 – Bruk av webgalleriet

[vimeo width=”1000″ height=”600″]http://vimeo.com/51857681[/vimeo]

 

Video 3 – Bruk av programmet PASS gallery

[vimeo width=”1000″ height=”600″]http://vimeo.com/51857680[/vimeo]

 

Video 4 – Nedlasting av bilder 

[vimeo width=”1000″ height=”600″]http://vimeo.com/51860697[/vimeo]

 

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*