Angelworx Photography by Angelie » Photographer specializing in wedding photography in boutique style and available to photograph destination weddings.

Oppsummering av første halvår, 2013

sommer fotopin it

Sommeren strekker seg litt lenger enda det er september, men det er  allerede tegn på at høsten kommer snart marsjerende inn. Kjøligere morgen, blader som litt og litt forvandler farge og kornet som nå blir høstet. Bryllupsesongen er også over og jeg er fornøyd med årets vekst, hva det gjelder antall brylluspfotografering og kunnskap og erfaring. Det har vært berg- og dalbaner og mange utfordringer underveis, men også gode opplevelser og lekser som jeg bringer med videre. Og underveis har jeg fått venner, fotokolleger, bryllupsleverandører, bryllupsinteresserte og ikke minst brudepar. Det har vært en ære for oss å være med på deres store dag og stifte bekjentskap med dere og deres familier og venner. Takk for tilliten.

Jeg har ikke hatt mulighet til å blogge alt, men håper på at jeg blir en bedre blogger neste år og at det da blir mer tid for det. Så jeg har laget en liten oppsummeringsinlegg for første halvår av 2013.

:::Kjersti og Åsmund:::

Vinteren ble vi velsignet med fantastisk vær da Kjersti og Åsmund kom fra Stavanger til Oslo for å feire sitt bryllup i Ullern kirke og Norkse Folkemuseum sine gjestestuer. Flere bilder kan dere se her.

huk vinterbrylluppin ithuk vinterbryllup norske folkemuseum sine gjestestuerpin it

:::Barcelona tur:::

Våren kom og vi reiste på avdelingstur til flotte Barcelona. God mat, godt selskap og vakkert arkitektur sørget for at vi fikk en god opplevelse. Reisebildene mine kan dere se her.
barcelona la sagrada familiapin itbarcelona cathedralpin it

:::Stylet brudeshoot i vakre Losby gods med Lina Caroline:::

Min aller første stylet shoot skjedde tidlig i juni. Arous brudesalong var med og Lina Caroline stod som modell for oss. En bohemsk utendørs shoot blir til elegant, naturlig og romantisk i vakre Losby gods grunnet regn.

Denne ble publisert i The Norwegian Wedding Blog i to deler:
http://norwegianweddingblog.blogspot.no/2013/06/stylet-brudeshoot-pa-losby-gods-av.html
http://norwegianweddingblog.blogspot.no/2013/07/stylet-brudeshoot-pa-losby-gods-av.html

Vi elsker denne bloggen fylt av inspirasjon for dagens brud.
losby gods brylluppin itlosby gods brylluppin itlosby gods brylluppin itlosby gods brylluppin itlosby gods brylluppin it

:::Spontan familiefotografering med min kusine og familie fra Østerike:::

I sommer kom også min kusine på besøk med sin familie. Vi satte opp spontant en familieshoot og dette er et av bildene. familiefotograferingpin it

:::Sergul & Nejad:::

En vakker sommerdag ble Sergul & Nejad viet i Oslo Rådhus. I barndommen, var vi naboer med Sergul og familien. Gode tider!
Feringen ble holdt i Thon hotel Oslofjord. Vakkert bryllup og en livlig fering av et herligt par.

Flere bilder ser du her.
rådhuset bryllupsfotograferingpin itrådhuset bryllupsfotograferingpin itrådhuset bryllupsfotografpin itrådhuset bryllupsfotografering brudebukett inspirasjonpin it

:::Trine & Halvor:::

I en koselig gård hvor det ryktes at det serveres utsøkte måltider til glede for brudepar og gjester, giftet Trine & Halvor seg. Trugstad gård ligger i Nannestad og er en flott ramme for et bryllup. Denne sommerdagen var svært ustabilt med regn innimellom, men vi fikk sneket oss litt bilder utendørs også.Det er første gangen jeg har fått anledning å blogge disse bildene.

trugstad gård bryllupsfotografpin ittrugstad gård bryllupsfotografpin ittrugstad gård bryllupsfotografpin ittrugstad gård bryllupsfotografpin ittrugstad gård bryllupsfotografpin ittrugstad gård bryllupsfotografpin ittrugstad gård bryllupsfotografpin ittrugstad gård bryllupsfotografpin ittrugstad gård bryllupsfotografpin ittrugstad gård bryllupsfotografpin it

:::Stylet shoot i Halden:::

Vi fikk også til en stylet shoot nummer to som ble gjort i vakre Halden. Her skal jeg tilbake igjen å fotografere, det er sikkert og visst.
Jeg er så glad for at jeg fikk samlet sammen en kjempefin gjeng av kreative og kule folk.

Brudekjole, kjole til forlover og blomsterpike, tilbehør og sko: Arous brudesalong.
Kaker, sugar cookies, makroner, cupcakes og annet småbakst: Sweet Sugarboy Ed
Brudgommens dress: 4men
Hårstylist og makeupartist: Halat Lied
Invitasjoner: min søster (som jeg også bruker som min assisterende fotograf i Angelworx): Marianne Orellana
Fotograf, blomsterbukett, konsept og sett stylist (sistnevnte i samarbeid med Ed og med hjelp av resten av teamet): meg/Angelworx Creative Productions
Sted: Nedre Magasin i Fredriksten Festning og Konservativen i Halden

Denne er publisert i The Norwegian wedding blog i to deler:

http://norwegianweddingblog.blogspot.no/2013/09/stylet-brud-og-bryllupsshoot-i-halden.html
http://norwegianweddingblog.blogspot.no/2013/09/stylet-brud-og-bryllupsshoot-i-halden_4.html

og Hey Wedding Lady:
http://heyweddinglady.com/norwegian-spring-a-romantic-styled-shoot-inspired-by-spring-in-the-fjords/

og den danske Gent and Beauty:
http://gentandbeauty.com

Det kommer også i to andre internasjonale blogger i løpet av september.

Vi er så æret og begeistret for å få dette publisert!

 

halden bryllupsfotografpin ithalden inspirasjon bryllup dessertbord bryllupskakepin ithalden inspirasjon bryllup dessertbord bryllupskakepin ithalden inspirasjon bryllup dessertbord bryllupskakepin itinspirasjon bryllupsinvitasjonpin ithalden bryllupsfotograf inspirasjon borddekningpin ithalden inspirasjon brudebukettpin ithalden inspirasjon bryllup dessertbord bryllupskake brudekjolepin ithalden inspirasjon bryllup brudekjolepin ithalden inspirasjon brudepikepin ithalden inspirasjon bryllup brudekjolepin ithalden inspirasjon bryllup brudekjolepin ithalden inspirasjon bryllup blomsterpikepin ithalden inspirasjon bryllup dessertbord bryllupskakepin ithalden fredriksten festning bryllupsfotografpin it

:::Siste bryllup for sommeren:::

Og sent i august kom vårt aller siste bryllup. De holder på å bli redigert for tiden. En flott feiring med en avsluttende tårefull avskjed med familien, rundet av vårt bryllupsommer.

bryllupsfotograf oslo akershuspin itbryllupsfotograf oslo akershuspin itbryllupsfotograf oslo akershuspin itbryllupsfotograf oslo akershuspin it

brudebil hummer limousine solnedgangpin it

:::Diverse:::

Ellers på familiefronten, så har det vært en liten to døgnscruise cruise på oss som var vårt høydepunkt denne sommeren. Lillegutt koste seg så mye med bading, med bestekompis og fetter Evar som var på besøk helt fra Ålesund, barnediskotek og andre aktiviteteter. Det var så koselig å ha de her og det var første gang vi fikk se lillebor Viar også.Og da mamma har vært opptatt til tider, har pappa laget en god bånd med lillegutt. Kean har blitt så stor, samrt og aktiv og hadde jeg bare overflod av tid, ville jeg blogget og dokumentert han også, men på dette tidspunktet er det vikitgere å prioritere og skape minner fremfor å dokumentere de.

Jeg kan ikke uttrykke nok hvor viktig min støttende mann har vært i denne tiden som har vært veldig travelt. Takk for at du og Kean lar meg gå etter drømmen min. Og det er så mange andre som jeg er takknemlig for. Det er utrolig viktig å ha et godd støttaapparat hvis man går inn i et sånt.

Mine foreldre, lillesøster og nevøen min flyttet inn til oss og var her flere uker i påvente at badet deres skulle bli ferdigstilt. Det var en koselig tid!

Også en kul ting som skjedde nylig er at Andreas fra Prospecto Media i Asker hadde et intervju med meg om Angelworx hvor jeg fikk dele mine tips og erfaringer for kreative gründere.

En annen ting som jeg setter veldig pris på er å bli kjent med en gjeng flinke og snille fotografkolleger. Vi har hittil hatt to treff og nå er det satt opp en fast månedlig treff. Utrolig hyggelig gjeng og vi lærer mye av hverandre. Truffet også noen andre kule og kreative folk som jeg nå er glad for å kalle mine venner.

Nå er det bare å omfavne den fargerike høsten og forberede seg til vinteren og neste bryllupsesong. Har mange spennende planer og ideer og gleder meg for å utføre de på personlig plan og emd Angelworx.

Ha en flott helg alle sammen!

 

kiel fantasy cruise barnpin itkiel fantasy cruise barnpin itsommer oslo rådhuset fotopin itsommer fotopin itregnbue fotopin itsommer fotopin it

SHARE To|FACEBOOK|PINTEREST|TWITTER|GOOGLE +
 • Beautiful work, Angelie! Especially love the photo of your boy and the rainbow.ReplyCancel

 • Catherine Nales

  ayun nakita ko din commnt box…love this ate!
  ReplyCancel

 • admin

  Thanks Annemari :) I take far too few pictures of the little man, but this is one of my fave as well :)ReplyCancel

 • Madelyn

  Your work is stunning! Do you know who the designer of the blue dress is?ReplyCancel

  • admin

   Hi Madelyn,
   Thanks for your nice comment. I have gotten a lot of questions on the dress, but unfortunately that model is not produced and sold anymore. The designer was Gatti Nolli.I do love that dress and color!
   Regards,
   AngieReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*