Angelworx Photography by Angelie » Photographer specializing in wedding photography in boutique style and available to photograph destination weddings.

Oslo & Akershus bryllupsfotograf: Sergul & Nejad

Brud & Brudgom: Sergul & Nejad
Dato: 15. juni, 2013
Sted: Oslo Rådhus & Thon Hotel Oslofjord
Hår og sminke: Gil Makeup
Blomster: Laget selv av brudens kusine (ble tildelt oppgaven samme dag!)

Jeg gleder meg til alle bryllup jeg skal fotografere, men til denne gledet jeg meg litt mer enn vanlig. Bruden er faktisk en barndomsvennine og tidligere nabo. Jeg så fram til å komme til forberedelsen hennes som skulle være i oppgangen rett ved siden av der vi tilbrakte våre yngre dager. Forutenom det, så er de et så utrolig blid og snill par som virkelig bryr seg om hverandre. Når en person skriver like mange smileyface som jeg gjør i FB, så er det en pluss i min bok.

Det var full fest i lokalene i Thon Hotel Oslofjord med dj og mye dansing. Tidligere på dagen, foregikk vielsen i Oslo Rådhus med nærmeste familie og venner med Munch som frydet bakgrunnen deres. Vi fotograferte både i Rådhuset og i Vigelandsparken. På kurdiske bryllup er det som regel god tid med fotografering siden brudeparet vanligvis ankommer lokalet sent.

Her kommer bildene fra deres dag og beste ønsker for et par som fortjener alt godt! Takk for tilliten og at vi fikk æren av å fotografere deres store dag.

 

bryllupsinvitasjon, bryllupsringerpin itgifteringpin itkurdisk brud, bryllupsminke, bryllupshårpin itgiftering, forlovelsesringpin itbryllupsforberedelserpin itbrudesminkepin itskreddersydd brudekjolepin itbrudeslør, brudens forberedelsepin itbrudeslør, brudpin itDIY brudebukettpin it

Brudens kusine fikk en spontant oppgave om å sette sammen kjøpt inn blomster, bånd og perlenåler for å lage en brudebukett. En oppgave hun mestret vel som resultatet viser ;)
tradisjoner kurdiskpin it

Kurdisk tradisjon der man legger et rødt bånd rundt livet til bruden.
brudgompin itbrudgom og forloverepin itblomsterpikepin itbil for brylluppin itbrudgom brylluppin itoslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin it

Denne lille fyren kan ha en lovende fremtid innenfor fotografering.
oslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin itoslo rådhus vielsepin itfrognerparken bryllupsfotograferingpin itfrognerparken bryllupsfotografering, brudesmykkerpin itblomsterbukett, brudebukett, DIY, pastell, peonerpin itblomsterbukett, brudebukett, DIY, pastell, peonerpin itfrognerparken bryllupsfotograferingpin itfrognerparken bryllupsfotograferingpin it

tatt “gjennom” et blad med høy blender, ikke photoshop effekt
frognerparken bryllupsfotograferingpin itfrognerparken bryllupsfotograferingpin itbrudekjole detaljerpin it

Kjolen som er skreddersydd i utlandet var fylt med stener og var like tung som den var fin! Props til bruden som bar denne hele dagen!frognerparken bryllupsfotograferingpin itkurdisk bryllup, thon hotel oslofjord, davul, zurnapin itkurdisk bryllup, thon hotel oslofjordpin itkurdisk bryllup, thon hotel oslofjord, bordpyntpin itkurdisk bryllup, thon hotel oslofjordpin itkurdisk bryllup, thon hotel oslofjordpin itkurdisk bryllup, thon hotel oslofjordpin itkurdisk bryllup, thon hotel oslofjordpin itkurdisk bryllup, thon hotel oslofjordpin itkurdisk bryllup, thon hotel oslofjordpin itkurdisk bryllup, thon hotel oslofjordpin itkurdisk bryllup, thon hotel oslofjordpin itkurdisk bryllup, thon hotel oslofjordpin itkurdisk bryllup, thon hotel oslofjordpin itkurdisk bryllup, thon hotel oslofjordpin itkurdisk bryllup, thon hotel oslofjord, bryllupskakepin itkurdisk bryllup, thon hotel oslofjordpin itkurdisk bryllup, thon hotel oslofjordpin itkurdisk bryllup, thon hotel oslofjordpin it

SHARE To|FACEBOOK|PINTEREST|TWITTER|GOOGLE +
  • Annemari Ruthven

    So many beautiful moments!ReplyCancel

  • Angelie Orellana Hafzullah

    Coming from the master of moments, that is quite an awesome compliment to receive ;)
    ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*