Angelworx Photography by Angelie » Photographer specializing in wedding photography in boutique style and available to photograph destination weddings.

Bryllupsinspirasjon: Christiania GlasMagasin Bryllupsmesse 2013

Nå er det sesongen for bryllupsmesser og for noen uker siden og dagen etter vi fotograferte Kjersti og Åsmunds bryllup, besøkte jeg Christiania Glasmagasin’s bryllupsmesse i de fine lokalene i Gamle Logen. Mine flinke svigerinner som driver butikken Arous var en av utstillerne og skulle vise frem kjolene i catwalk. I den anledningen ba de meg komme å ta noen bilder. Jeg var fortsatt litt sliten etter gårdsdagens bryllupsfotografering, så selv om det var mange fine detaljer der (og jeg eeeelsker detaljer), så fokuserte jeg på selve motevisningen og noen få bilder av utstillingen deres. På Arous’ facebook side kan dere se flere bilder av deres stand i messen.

Det var godt å treffe jentene fra brudesalongen og noen andre kjente ansikt som flittig hjalp til Arous. Kaker fra Pascal fikk jeg også smakt og jeg tok med hjem ett nytt blad de skal gi ut regelmessig “Deg & Ditt bryllup”.

Jeg elsker bryllupsmesser. Jeg har tidligere fått vært med på “Din bryllupsmesse” i Grand Hotel som også er et fint opplegg. Jeg håper at jeg en dag kan ha min egen stand i en messe som bryllupsfotograf.

Jeg har vel ikke lagt bryllup i hyllen for å si det sånt, selv om min egen bryllupsfeiring er for lengst over.

Modellene var stylet av Studio Alf Frisør og blomstene er fra Storgatens Blomsterhandel som også lagde brudebuketten til vår forrige brud Kjersti. Kjempedyktige!

Konferansier Nils Ingar Aadne fikk lattermusklene i gang og det var mye fint å se i catwalken.

Jeg la spesielt merke til at det var stort med utsmykkede rygg og konservativ/spansk stil kjoler i denne sesongen. De fleste kjolene avbildet her er fra Arous. Hvis du skal gifte deg i nær fremtid eller skal ha tak i en selskapskjole, så er det verdt et besøk. Du kan se full oversikt over utstillere her.

arous brudesalong, gemy couture, noli gattipin itarous brudesalong, gemy couture, noli gattipin itarous brudesalong, gamle logenpin itarous brudesalong veskepin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013pin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013pin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013pin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013pin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 nils ingar aadnepin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 nils ingar aadnepin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 bunadpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 bunadpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 arous brudesalong agorapin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 arous brudesalong agora studio alfpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 arous brudesalong studio alfpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 arous brudesalongpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 arous brudesalongpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 arous brudesalongpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 arous brudesalongpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 arous brudesalongpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 arous brudesalongpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 arous brudesalong storgaten blomsterhandelpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 arous brudesalong storgaten blomsterhandelpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 arous brudesalong studio alfpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 arous brudesalongpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 arous brudesalong storgaten blomsterhandelpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 arous brudesalongpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 arous brudesalongpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 arous brudesalongpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 arous brudesalongpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013pin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013pin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 studio alf storgaten blomsterhandelpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 studio alf storgaten blomsterhandelpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 studio alf storgaten blomsterhandelpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 studio alf storgaten blomsterhandelpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 studio alf storgaten blomsterhandelpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 studio alf storgaten blomsterhandelpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 studio alf storgaten blomsterhandelpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 studio alf storgaten blomsterhandelpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 studio alf storgaten blomsterhandelpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013 studio alf storgaten blomsterhandelpin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013pin itGamle Logen Christiania Glasmagasin bryllupsmesse 2013pin it

 

 

 

SHARE To|FACEBOOK|PINTEREST|TWITTER|GOOGLE +

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*