Angelworx Photography by Angelie » Photographer specializing in wedding photography in boutique style and available to photograph destination weddings.

Angelworx: Lundeby vinterseminar 2013

En av målene mine dette året er å delta i kurs og seminar for å utvide kunnskapene mine, få inspirasjon og samtidig bli kjent med andre fotografer. Det var derfor et lett valg å ta når Lundeby (leverandør av kvalitetsprodukter for profesjonelle fotografer) sendte en invitasjon til vinterseminar 27. og 28. januar. Det var 200 påmeldte fotografer og dette lovet en brakende start på nyåret.

Det ble holdt i Clarion hotel Oslo Airport ved Gardemoen. To dager fylt med aktiviteter, foredrag og workshop. Her var det massevis av nyttig informasjon og inspirasjon for bryllup, portrett, video, lyssetting, sosiale medier og tidsbruk, boudoir og nyfødtfotografering. Opphold og mat var også inkludert. Jeg rakk egentlig ikke å melde meg på for boudoirfotoografering som var det jeg hadde mest lyst på, men da vi fikk beskjed at de kjørte ekstra runde under lunsjen, så slengte jeg på umiddelbart. Lunsjen fikk vente.

Bruno Ehrs, svensk fotograf, viste frem sitt verk og jeg frydet meg over fotografene hans fra “Memories of”. Elsket tonene og komposisjonen. Morsom og artig kar var han også. Brigitte Grenfeldt fra Secret Box i Sverige stilte også opp med boudoirfotografering. Ut av suiten fra hennes seminar kom fotografer ut som hadde fått en liten kick ut av boudoir fotografering. Veldig hyggelig og dyktig fotograf i sitt felt. Jeg koste meg skikkelig med hennes opplegg. Vi fikk alle ta bilder og det var veldig sjenerøst av henne og modellen Julia at vi fikk dele de bildene vi tok. Jeg var også veldig begeistret for Cecilie som hadde et seminar om tidsbruk og sosiale medier. Programmet hadde endret seg like før seminaret så jeg fikk ikke vært med på andre delen av hennes foredrag. Jeg traff henne også på vei ut og roste henne for innholdsrikt foredrag og hun ble veldig glad for det. Utrolig hyggelig, ydmyk og smart forretningskvinne. Trine Bjervig stod for nyfødtfotografering. Masse gode tips å få her og gleder meg å få brukt disse.

Interfoto som er min leverandør for utstyr var også til stede og var behjelpelig med tekniske spørsmål. Dette er en gjeng med proffe og serviceminded mennesker. Jeg fikk også sett og følt på produktene til Lundeby og gleder meg å tilby dette blant mine produkter. En kjempehyggelig gjeng der også. Syns de var veldig flinke å organisere dette arrangementet. Jeg lager et eget blogginlegg med bilder av produktene de viste frem i seminaret.

Jeg ble kjent med noen fotografer også og det var godt å få snakket med likesinnede med samme lidenskap som meg. Helt på slutten fikk jeg gleden av å bli kjent med Ken Egil Nesse som er veldig flink på barnefotografering og to av hans verk ble premiert i Landskonkurransen 2013. Han ble også min partner for et prosjekt som var å fotografere hverandre (fotografer som fotograferer fotografer) i regi av Bruno Ehrs og Interfoto. Bildet skal være med i utstilling på fotografiets dag av Preus Museum rundt august tiden i år. Det gleder jeg meg til.

:::Bilder fra boudoirfotograferingen med Brigitte Grenfeldt:::

Dette er et nytt produkt jeg skal fronte i år. Dette blir en utmerket morgengave for brudepar og jeg har også planlagt et album som skal tilbys med dette. Det skal være spesielle rammer og betingelser rundt dette på grunn av den private arten. Her ønsker jeg at det skal være gøy, samtidig som man skal føle seg trygg!

boudoirfotografering lundeby vinterseminarpin itboudoirfotografering lundeby vinterseminarpin itboudoirfotografering lundeby vinterseminarpin itboudoirfotografering lundeby vinterseminarpin itboudoirfotografering lundeby vinterseminarpin itboudoirfotografering lundeby vinterseminarpin itboudoirfotografering lundeby vinterseminarpin itboudoirfotografering lundeby vinterseminarpin itboudoirfotografering lundeby vinterseminarpin it

:::Nyfødtfotografering med Trine Bjervig:::

Trine delte sine kunnskap og erfaring med oss om blant annet posering og lyssetting. Her var det bare å  spisse ørene og følge godt med.
nyfødtfotografering trine bjervig lundeby vinterseminarpin itnyfødtfotografering trine bjervig lundeby vinterseminarpin itnyfødtfotografering trine bjervig lundeby vinterseminarpin it

:::Portrettbilder av Ken Egil Nesse::

Jeg er fortsatt usikker på hvilken av de to bildene under jeg skal sende. Den første var egentlig bare under forberedelser, men jeg syns det var litt kult med symbolikken. Vi som fotografer søker alltid etter lyset så det var artig hvordan refleksjonen av hånda på en måte peker veien. Jeg fikk ikke belyst ansiktet så godt her da siden han holdt jo blitsen som jeg skulle utløse med den andre blitsen, men jeg skal se hva jeg kan gjøre ytterligere med retusjering. Det andre bildet fikk bedre lys og kontrast og linjene som jeg ville få frem kommer tydeligere frem også.

Jeg tar gjerne imot råd for å forbedre det og forslag til hvilken jeg skal sende.

boudoirfotografering lundeby vinterseminarpin it

Så det var det jeg ville dele av bilder fra en minnesverdig seminar. Skal nok ikke se bort fra at jeg kommer tilbake når de holder det igjen i 2015.

 

SHARE To|FACEBOOK|PINTEREST|TWITTER|GOOGLE +

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*