Angelworx Photography by Angelie » Photographer specializing in wedding photography in boutique style and available to photograph destination weddings.

Oslo & Akershus bryllupsfotograf: Kjersti & Åsmund

Brud & brudgom: Kjersti & Åsmund
Dato: 9. februar, 2013
Sted: Grand Hotel, Christian Radich suiten (forberedelse), Ullern Kirke (vielse), Holmenkollen Rica Park Hotell og Huk (portretter), Norske Folkemuseum sine gjestestuer (festlokale)
Catering: TG Selskapsmat
Hår og sminke: Adam & Eva
Blomster: Storgatens Blomsterhandel

Dette var vår aller første vinterbryllupsfotografering hvor vi skulle ta bilder utendørs. Flere dager i forveien sjekket jeg ivrig på langtidsvarselet av været. Vi fryktet det ville bli for kaldt, tåket, skyet eller andre omstendigheter som ikke ville gi oss optimale forhold under fotograferingen. Når dagen kom og sola skinte med kun to kuldegrader, visste vi at dette ville bli en vakker ramme rundt bryllupsdagen til Kjersti & Åsmund. Og for to fine ydmyke mennesker med store hjerter og riktige gledespredere, så var dette som fortjent.

Dette er forresten en halvdagsfotografering, men vi fikk til noen detaljbilder før vielsen og de formelle portrettene. Jeg og min søster, som også er min flinke assistent, kom tidlig til Grand Hotel og mens vi ventet snakket jeg med frontdesken for å høre om rommet var klart. Og som oppriktig gode servicemennesker som de var, så tilbød de den “mest monumentale suiten” de hadde, Christian Radich suiten til bruk under fotograferingen. Det var så stort og jeg og søstra mi løp rundt og tok bilder mens Kjersti og forlover Jeanette fikk kledd på seg. Og for en halvtimes tid, så syns jeg vi fikk et godt utvalg med detaljer, brudeportrett med og uten forlover. I Ullern kirke fikk vi foreviget noen fine stunder og noen morsomme også. Du kan si at ringen ikke var så samarbeidsvillig for en liten stund. Etter vielsen bar det av sted til Holmenkollen Park Rica Hotell for noen portrettbilder med utsikt mot Oslo og fjorden og deretter ble det noen herlige bilder under en vakker himmel i Huk, Bygdøy. Vi rundet av med noen familiebilder og detaljbilder i Festsalen i Norske folkemuseum sine gjestestuer, samt brudeparets inngang før vi dro hjemover.

Vi hadde det utrolig gøy under fotograferingen og sporty som de var trosset de kulden for vakre minner for livet. Det var mye latter og god stemning og vi ønsket at det ikke ville ta slutt. Under fotograferingen, så var det et sentimentalt øyeblikk under solnedgangen. Åsmund gikk ned på knærne og sa noen vakre ord til hans brud. Det var så genuint og kjærlig og man følte det i luften, Takk for at vi fikk vitne en så viktig dag omringet av kjærlighet og flotte mennesker. Og som den velsignelsen av et vær dere fikk 9. februar, 2013, så håper vi at dere forblir velsignet livet ut sammen.

Her er bildene fra deres dag og det er enda fler i lysbildet helt nederst (lysbildet er flashbasert og vil ikke vises i mobile apparater). Enjoy :)

Grand Hotel Oslopin it

Grand Hotel Oslo Christian Radich Suiten vinterbrylluppin it

Grand Hotel Oslo Christian Radich suitenpin it

Ullern Kirkepin itUllern kirkepin itUllern kirkepin itullern kirkepin itullern kirkepin itullern kirkepin itullern kirkepin itullern kirkepin itullern kirkepin itullern kirkepin itullern kirkepin itHolmenkollen Park Hotel Rica vinterbrylluppin itHolmenkollen Park Hotel Ricapin itHolmenkollen Park Hotel Rica vinterbrylluppin itHolmenkollen Park Hotel Ricapin itHuk Bygdøypin itHuk Bygdøypin itHuk Bygdøypin itHuk Bygdøypin itHuk Bygdøy vinterbrylluppin itHuk Bygdøy vinterbrylluppin itHuk Bygdøypin itHuk Bygdøy vinterbrylluppin itHuk Bygdøy vinterbrylluppin itHuk Bygdøypin itHuk Bygdøypin itHuk Bygdøypin itHuk Bygdøypin itNorsk folkemuseum sine gjestestuerpin itNorsk folkemuseum sine gjestestuerpin itNorsk folkemuseum sine gjestestuerpin itNorsk folkemuseum sine gjestestuerpin itNorsk folkemuseum sine gjestestuerpin it

SHARE To|FACEBOOK|PINTEREST|TWITTER|GOOGLE +
 • Liv Annette

  Du er så sykt!!!! dyktig :) way to go og nydelige bilder. Brudeparene er alle som en heldige som har deg til å forevige bryllupsdagen :)ReplyCancel

  • admin

   Å så fine ord! Det setter jeg kjempestor pris på :)ReplyCancel

 • Rita Amundson

  Thank you so very much for sending these photos! Asmund looks very much like his father! A beautiful bride! Will keep in touch! O&RReplyCancel

 • […] *For å se flere bilder fra disse to bryllupene og leverandørene brukt av brudeparet, så kan du gå til: Guro & Egil Kjersti & Åsmund […]ReplyCancel

 • Angelie Orellana Hafzullah

  Hei there and thanks for dropping by my blog. I just saw your comment today, but your words are very much appreciated and I totally agree with your comment on the bride and groom. Beautiful inside and out!ReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*