Angelworx Photography by Angelie » Photographer specializing in wedding photography in boutique style and available to photograph destination weddings.

Personlig: Familietur til Kiel

Jeg tenkte et par ganger om jeg skulle ha et eget blogg for personlig ting. Det endte med at jeg syns det var bedre å ha alt på denne bloggen. Det er viktig at når man søker etter fotograf at det er en du kommer overens med, at man vet tankegangen og hva slags smak og preferanser en bestemt fotograf har. Ofte vil det å kunne kjenne personligheten til fotografen bidra til å besvare disse tingene.

Det å komme overens er så viktig faktor og må ikke underestimeres. Er man komfortabel med vedkommende, vil man få en mer naturlig og morsommere fotografering.

Så, over til bildene som er fra september. Jeg er ofte veldig pratsom når det kommer til blogging, men denne gangen skal jeg la bildene snakke for seg selv. Kort summert, vi har som familie ikke fått anledning til å gå på så mye turer i det siste. Å starte et selskap er krevende i begynnelsen bå både økonomi og tid. Jeg hadde det kjempegøy på turen, ikke på grunn av noe bestemt opplevelse, men fordi gutten min trivdes så godt. Fullt oppmerksomhet fra mor og far og friheten til å springe litt rundt! Det er gøy det!

/I have often considered having a separate blog for personal things. I concluded with having it all over here. When finding a photographer, it is important that you get along with that person. That you have a sense of how their mindset is, as well as preferences and taste. It is a very significant factor and must not be underestimated. If you are comfortable with the photographer, you will find out that it will translate to a more natural and fun photo shoot.

Over to the pictures which are from september. I am not sparingly on words when blogging, but this time I am gonna make the images speak for themselves. As a summary; we as a family have not had opportunities to go on a lot of trips lately. Starting a company is very demanding, especially in the beginning, on both budget and time. I had a blast, not because of specific happenings, but because of seeing my boy have so much fun. Full attention from both mom and dad and the freedom to run around! Talk about fun for such a little kid!/

pin itVenter på at vi får komme inn, Cecilia passer godt på/waiting to come in, Cecilia looking after him so well as usual
pin itHans favorittspill Angry Bird/His favorite angry bird keeping him busypin itInni båten/Inside the boatpin itpin itpin itDette var veldig smakfult, elsker balsamico, pesto og tomater, nam/Very tasty. Love balsamico, tomato and pesto
pin itpin itpin itpin itpin itpin itpin itHan er ikke sint, bare gjesper/Not angry, just yawningpin itpin itpin itpin itpin itpin itpin itpin itpin itpin itpin itpin itpin itpin itpin itpin itLøpe rundt og heisetrykking, kjempemoro/Running around and pushing on the elevator buttons, lots of fun
pin itLegg merke til håret bak, dobbelt!/ Notice the hair on the back, double!
pin itEnda en favoritt aktivitet/another favorite activitypin itI Kiel var det grått og surt og blåste/In Kiel it was blowing and the weather was grey
pin itPlutselig fikk han dilla på fred eller to tegnet/He suddenly got a thing for the peace or two signpin itpin itpin itHan fikk et nært forhold til Elmo som vi kjøpte på denne turen/He bonded with Elmo which we bought in the trip

Han husker det fra youtube sangen/he remembers it from the you tube songspin itpin itpin itMye gelatto overalt, de hadde til og med en med red bull smak/Lots of gelatto everywhere, and even had one with red bull flavor
pin itpin itpin itpin itpin itpin itpin itUnderholdende show med dyktige sangere og dansere/Entertaining show with talented singer and dancers
pin itNå over til litt nyere bilder fra vårt hjem/Now, some more recent pictures from our homepin itpin itpin itpin itpin itpin itpin itMin lille gutt vokser altfor fort/my little boy growing up too fastpin itpin itBærer på pappas pokal (beste spiller kåret av trener)/carrying dad´s trophy (best player nominated by the coach)
pin itTakk for at dere kom innom og så på/Thanks for viewing

Setter pris på litt bloglovin i form av kommentar eller ved å like på fb  ;) / Will appreciate some bloglovin´through hearing from you in the comment section or by liking this post

SHARE To|FACEBOOK|PINTEREST|TWITTER|GOOGLE +
 • Halat Lied

  nyyyyyyyydelig bilder søss jeg er såååååååå stålt av deg <3 <3 <3ReplyCancel

 • Angelie Orellana Hafzullah

  Takk kjære søs. Varmer å høre :)ReplyCancel

 • Angelie Orellana Hafzullah

  Thanks for the likes on this post.ReplyCancel

 • Hawin

  Hei! lurt på hvor har kjøp adidas drakten til kaen den er kjmpe finReplyCancel

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*